Om os

Om Andersen Handel ApS

Andersen Handel er et handels- og transportfirma med mange års erfaring indenfor vognmandskørsel og salg af biobrændsel, hvilket er med til at sikre, at opgaven bliver udført til Deres fulde tilfredshed. Vi har udelukkende dygtige og kompetente chauffører, der ved at kundeservice er en vigtig del af vores samlede service og produkt.

 

Hvem er vi?

Niels Andersen: Står for alt indenfor kørsel af varer samt aftaler med vores leverandører.

Maja Stanley Andersen: Står for alt det administrative samt salg af biobrændsel til private og erhverv.

Vi har begge har flere års erfaring som selvstændige indenfor transport og handel. I 2011 besluttede vi derfor at gå sammen om at lave en virksomhed, der kunne drage nytte af alle de erfaringer vi begge har gjort os som selvstændige. Dette er blevet til en god og stabil forretning, hvor vi har i alt 10 lastbiler kørende i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Vi sælger biobrændsel af høj kvalitet, der består af træpiller, træbriketter mm., hvor vi er leveringsdygtige i hele Danmark.

 

Vores mission & værdier:

Vores målsætning er at fremstå som den kvalitetsbevidste forretning vi er og altid at fuldføre opgaven til kundens tilfredshed. Vores værdier er baseret på, at vores kunders behov er yderst vigtige. Hele vores team er oplært til at være imødekommende overfor de behov som lige netop du har. Som resultat kommer en høj procentdel af vores forretning fra gentagene kunder.

Vi leverer effektivt kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Det er ligeledes vigtigt for os at minimere enhver anledning til reklamationer, og vi går derfor altid efter at indfri kundens forventninger på bedste vis og i henhold til aftalegrundlaget.

Vi tror på at vores succes i høj grad skyldes vores brugervenlige produkter, konkurrencedygtige priser og vores skarpe fokus på at yde en god kundeservice.

Hos Andersen Handel ApS lever vi af tilfredse kunder.