Om os

Om Andersen Handel ApS

Andersen Handel er et handels- og transportfirma med mange års erfaring indenfor vognmandskørsel og salg af biobrændsel, hvilket er med til at sikre, at opgaven bliver udført til Deres fulde tilfredshed. Vi har udelukkende dygtige og kompetente chauffører, der ved at kundeservice er en vigtig del af vores samlede service og produkt.

 

Hvem er vi?

Maja Stanley Andersen: Står for alt det administrative, alt kørsel, samt salg af biobrændsel til private og erhverv.

jeg har har flere års erfaring som selvstændig indenfor transport og handel. I 2011 besluttede jeg at lave en virksomhed, der kunne drage nytte af alle de erfaringer jeg har gjort mig gennem livet. Dette er blevet til en god og stabil forretning, hvor jeg har i alt 11 lastbiler kørende i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Jeg sælger en del biobrændsel af høj kvalitet, der består af træpiller, træbriketter mm., hvor vi er leveringsdygtige i hele Danmark.

 

Vores mission & værdier:

Min målsætning er at fremstå som den kvalitetsbevidste forretning jeg har og altid at fuldføre opgaven til kundens tilfredshed. Vores værdier er baseret på, at vores kunders behov er yderst vigtige. Hele mit team er oplært til at være imødekommende overfor de behov som lige netop du har. Som resultat kommer en høj procentdel af vores forretning fra gentagene kunder.

Vi leverer effektivt kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Det er ligeledes vigtigt for os at minimere enhver anledning til reklamationer, og vi går derfor altid efter at indfri kundens forventninger på bedste vis og i henhold til aftalegrundlaget.

Vi tror på at vores succes i høj grad skyldes vores brugervenlige produkter, konkurrencedygtige priser og vores skarpe fokus på at yde en god kundeservice.

Hos Andersen Handel ApS lever vi af tilfredse kunder.